Až do konca júla od nás získate knihu ZADARMO ku KAŽDÉMU nákupu!

[vc_row][vc_column][cws_sc_text]

Hieronder vindt u onze aanbevolen boeken over gezondheid

[/cws_sc_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][cws_sc_text]

Eet goed blijf gezond en fit

[/cws_sc_text][vc_single_image image=”12219″ img_size=”400×400″ alignment=”center”][cws_sc_text]Een zeer interessant boek vol kennis over de behandeling en preventie van ziekten met behulp van de voedingsstoffen waar de orthomoleculaire geneeskunde zich mee bezighoudt. De auteur schreef het boek oorspronkelijk voor artsen. Toch presenteerde ze de informatie in een eenvoudige, begrijpelijke en interessante vorm, zodat het geschikt is voor iedereen.[/cws_sc_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][cws_sc_text]

Laten we beter worden

[/cws_sc_text][vc_single_image image=”12222″ img_size=”400×400″ alignment=”center”][cws_sc_text]De auteur heeft diepgaande, uitgebreide informatie over gezonde voeding verzameld. Dit duidelijk geschreven boek presenteert de oorzaken van ziekten, hun preventie en de essentiële factoren van een gezonde voeding.

[/cws_sc_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Hieronder vindt u onze aanbevolen boeken over gezondheid

Eet goed blijf gezond en fit

Een zeer interessant boek vol kennis over de behandeling en preventie van ziekten met behulp van de voedingsstoffen waar de orthomoleculaire geneeskunde zich mee bezighoudt. De auteur schreef het boek oorspronkelijk voor artsen. Toch presenteerde ze de informatie in een eenvoudige, begrijpelijke en interessante vorm, zodat het geschikt is voor iedereen.

Laten we beter worden

De auteur heeft diepgaande, uitgebreide informatie over gezonde voeding verzameld. Dit duidelijk geschreven boek presenteert de oorzaken van ziekten, hun preventie en de essentiële factoren van een gezonde voeding.

Our products